
- reklama -
Suroviny
- 500 g kuřecích prsíček
- plechovka lišek 290 g
- 500 ml mléka
- 1 zakysaná smetana
- 50 g slaniny -( nakrájené na kostičky)
- pomerančový pepř
- 1/4 lžičky kari
- 1/4 lžičky kurkumy
- sůl
- trochu oleje
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí prsíčka nakrájíme zešikma na medailonky, osolíme, posypeme pomerančovým pepřem.
-
Opečeme na pánvi z obou stran.
-
Ve výpečku osmažíme lišky, zalijeme mlékem, přidáme kari, kurkumu a osolíme. Necháme chviličku povařit a přidáme zakysanou smetanu, necháme prohřát.
-
Slaninku si zvlášť opečeme na pánvi a podáváme na talíři, společně s masem a omáčkou.
Kuchařka: lemarti