Kuřecí maso s celerem na medu

68
- reklama -

Suroviny
2 porce

150 g celeru
150 g pórku
2 kuřecí prsa (stehna)
2 lžíce medu
2 lžíce oleje slunečnicového
špetka skořice
pepř podle chuti (dávám drcený červený)
sůl podle chuti

Postup přípravy receptu

  1. Prsa nakrájíme na nudličky-stehna vykostit a nakrájet na menší kousky(používám je častěji), opečeme na oleji, osolíme, opepříme.

  2. Přidáme na nudličky celer, podusíme do změknutí. Poté dáme pórek, med,skořici a mírně podusíme,a by se vše spojilo.

  3. Je to rychlovka moc chutné, nasládlé po medíku, kdo nemá rád celer ten ho vůbec neucítí, není tam tak aromatický. Příloha kuskus, rýže.

Poznámka od kuchařky

Je to rychlovka-lepší jsou na to kuřecí stehna,prsa jsou suchá. Není to náročné na čas a finance.