- reklama -
Suroviny
2-3 porce
- 250 g kuřecího masa (nebo jiného podle chuti)
- 1/2 pórku
- 1/2 plechovky ananasu
- olej
- kari
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Maso omyjeme a nakrájíme na menší kostky,mírně osolíme a opepříme. Pórek nasekáme na jemno a můžeme si nechat trochu stranou na ozdobu. Ananas rozkrájíme na malé kousky.
-
Na pánvi necháme rozehřát olej a vložíme maso. Po chvíli zasypeme kari kořením. Až je maso na půl hotové přisypeme ananas. Až je maso hotové, plotýnku vypneme a do směsi přimícháme pórek.
-
Neděláme to dřív, aby pórek nebyl rozblemcaný, ale krásně křupavý. Pokrm servírujeme třeba s kopečky rýže nebo hranolky.
Kuchařka: TynaD