Kuřecí masíčko s pěnovou omáčkou

40
- reklama -

Suroviny
4 porce

4 kuřecí stehna
100 g šunky
100 g plátkový Eidam
olej
sůl
pepř
Vegeta
2 zakysané smetany
2 hořčice

Postup přípravy receptu

  1. Do vysokého kastrůlku s olejem vyskládáme kuřecí stehýnka, okořeníme podle chuti. Na každý kousek dáme dva plátky šunky a dva plátky eidamu.


    Zobrazit celý recept

  2. V misce smícháme v poměru 1:1 zakysanou smetanu s hořčicí a zalijeme tím ty stehýnka. Masíčko musí být úplně ponořené a dáme do trouby na cca hodinku.

Poznámka od kuchařky

Muzete pouzit jakekoliv maso, ale stehna nejsou tak sucha.

Ja to delam z celeho kurata bez hrbetu

Nase 16-nacti mesicni dcera to miluje.

Preju dobrou chut 🙂