- reklama -
Suroviny
4 porce
- 4 kuřecí stehna
- 100 g šunky
- 100 g plátkový Eidam
- olej
- sůl
- pepř
- Vegeta
- 2 zakysané smetany
- 2 hořčice
Postup přípravy receptu
-
Do vysokého kastrůlku s olejem vyskládáme kuřecí stehýnka, okořeníme podle chuti. Na každý kousek dáme dva plátky šunky a dva plátky eidamu.
-
V misce smícháme v poměru 1:1 zakysanou smetanu s hořčicí a zalijeme tím ty stehýnka. Masíčko musí být úplně ponořené a dáme do trouby na cca hodinku.
Poznámka od kuchařky
Muzete pouzit jakekoliv maso, ale stehna nejsou tak sucha.
Ja to delam z celeho kurata bez hrbetu
Nase 16-nacti mesicni dcera to miluje.
Preju dobrou chut 🙂
Kuchař: O.Oscar