
- reklama -
Suroviny
- 6 kuřecích křidélek
- 500 g ve slupce uvařených brambor
- 1 pórek
- 1/2 červené cibule
- 3 lžíce rajčatového protlaku
- 1 lžíce oleje
- 1 lžíce medu
- sůl
- pepř
- 2 dcl drůbežího vývaru
- 50 g strouhaného sýra
Postup přípravy receptu
-
Do vymasteného pekáčika uložíme na kolieska narezaný pór, navrstvíme na kolieska narezané zemiaky a na ne na kolieska narezanú cibuľu. Osolíme, okoreníme.
-
Kuracie krídelká rozložíme po zemiakoch a navrstvíme na ne zmes pretlaku, oleja a medu. Podlejeme vývarom. Zakryté pečieme v rúre 30 minút. Potom odkryjeme, posypeme syrom a dopečieme.
Kuchařka: tejaja









