
- reklama -
Suroviny
- 3-4 kuřecí řízky
- 1 konzerva fazolí ve slaném nálevu
- 1 konzerva zelených fazolek ve slaném nálevu
- 1-2 lžičky Solamylu
- 1 lžička másla
- jarní cibulka i s natí
- pórek
- červená paprika
- sójová omáčka
- olivový olej
- bylinky
- pepř
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Na vyšší pánev dáme olivový olej, přidáme lžičku másla a orestujeme kuřecí maso, které jsme si nakrájeli na menší kousky.
-
Zakápneme sójovou omáčkou, osolíme a opepříme.
-
Po chvilce přidáme nakrájenou červenou papriku, pórek, jarní cibulku i s natí a zase chvilku dusíme.
-
Potom přidáme obě konzervy fazolí a fazolek i s nálevem, bylinky, libovolné a už jen krátce necháme přejít varem.
-
V trošce vody si rozmícháme solamyl a omáčku zahustíme. Ještě dochutíme a můžeme podávat.
Poznámka od kuchařky
Podávát můžeme s rýží, těstovinami, bramborami, ale třeba i s bramborovými knedlíky.
Kuchařka: HankaPu









