Kuřecí játra v omeletě

74
- reklama -

Suroviny

500 g kuřecích jater
2 cibule
pepř
kmín
sůl
lžička Solamylu
50 g másla
Na omeletu:
2 vejce
2 lžíce vody
sůl
20 g másla

Postup přípravy receptu

  1. Drobně nakrájenou cibulku zpěníme na másle, přidáme kmínem, pepřem a solamylem posypaná játra a deset minut zprudka opečeme.

  2. Potom játra osolíme, vypneme plotýnku a necháme pod pokličkou dodusit.

  3. Mezitím rozpálíme na druhé pánvičce máslo a nalijeme na něj v hrnečku rozmíchaná vejce s vodou a solí. Ihned přiklopíme a necháme dosmažit. Játra rozložíme na omeletu a přehneme ji.

  4. Podáváme s čerstvým chlebem, nebo s hranolky a zeleninovou oblohou.