
- reklama -
Suroviny
- 1/2 kg kuřecích jater
- 2,5 dl vody
- 2 lžíce sádla
- 3 lžíce hladké mouky
- 1 lžička soli
- 1/4 lžičky pepře
- 2 cibule (středně velké)
- 1 lžíce tmavé sojové omáčky
- 1 lžička kari
- 1 – 2 lžíce ostrého kečupu
- 2 lžíce plnotučné hořčice
Postup přípravy receptu
-
V misce si smícháme sůl, pepř, sojovku, kari, kečup, hořčici, vodu a marinádu si zatím dáme stranou.
-
Na pánvičce rozehřejeme sádlo, přidáme na půlměsíčky nakrájenou cibuli a nakrájená játra, která jsme obalili v hladké mouce.
-
Směs na pánvi občas zamícháme a uděláme téměř do měkka.
-
Přidáme marinádu,zamícháme a ještě povaříme, hlavně aby játra byla provařená.
-
Můžeme ještě dosolit.
-
Podáváme s rýží.
Kuchařka: Lejdy









