Kuřecí játra v marinádě

96
- reklama -

Suroviny

1/2 kg kuřecích jater
2,5 dl vody
2 lžíce sádla
3 lžíce hladké mouky
1 lžička soli
1/4 lžičky pepře
2 cibule (středně velké)
1 lžíce tmavé sojové omáčky
1 lžička kari
1 – 2 lžíce ostrého kečupu
2 lžíce plnotučné hořčice

Postup přípravy receptu

  1. V misce si smícháme sůl, pepř, sojovku, kari, kečup, hořčici, vodu a marinádu si zatím dáme stranou.

  2. Na pánvičce rozehřejeme sádlo, přidáme na půlměsíčky nakrájenou cibuli a nakrájená játra, která jsme obalili v hladké mouce.

  3. Směs na pánvi občas zamícháme a uděláme téměř do měkka.

  4. Přidáme marinádu,zamícháme a ještě povaříme, hlavně aby játra byla provařená.

  5. Můžeme ještě dosolit.

  6. Podáváme s rýží.