
- reklama -
Suroviny
3 porce
- 500 g kuřecích jater
- 1 cibule
- 5 stroužků česneku
- 1 dcl rumu nebo myslivce
- bobkový list
- nové koření
- červená paprika
- žlutá paprika
- zelená paprika
- 5 lžic kečupu
Postup přípravy receptu
-
Cibuli a česnek si nakrájíme na plátky a rozvoníme na rozpáleném oleji. Přidáme játra, opepříme a restujeme do zhnědnutí.
-
Potom podlijeme trochou vody, přidáme bobkový list a nové koření a dusíme zhruba tak 10 minut. Přidáme proužky všech paprik a vlijeme panáčka myslivce.
-
Opět přiklopíme, ale jen tak na 10 minut, aby byly papriky křupavé. Osolíme a ochutíme kečupem. Podáváme s rýží, bramborem nebo také pečivem.
Poznámka od kuchařky
Je to rychlé a vděčné jídlo. Kdysi recept přinesla domů maminka a od té doby je u nás oblíbený.
Kuchařka: Pajaja









