Kuřecí hamburger

104
- reklama -

Suroviny

kuřecí prsní řízky
půl hlávky červeného zelí
asi 150 ml Majolky®
sůl
pepř
koření gyros
plátkový sýr chedar
rukola
půl skleničky dijonské hořčice
2 lžíce medu
pár semínek chilli
2 lžičky cukru
domácí housky (nebo kupované)

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve si připravíme maso. Osolíme, opepříme a posypeme kořením gyros, nebo nějakým vaším oblíbeným kořením. Zakápneme olejem a necháme odležet.


    Zobrazit celý recept

  2. Zelí nakrájíme na tenké nudličky a smícháme s majolkou a cukrem.

  3. Hořčici smícháme s medem a semínky z chilli.

  4. Maso ugrilujeme nebo upečeme. Housky rozkrojíme a ohřejeme na pánvi.

  5. Každou housku poklademe zelím, na to rukolu, trochu ochucené hořčice, grilované maso, plátek čedaru a vrchní housku opět pomažeme ochucenou hořčicí.