
- reklama -
Suroviny
            4 porce
							
    
- 4 kuřecí čtvrtky
- 100 g slaniny
- 100 g másla
- 1 velká cibule
- 200 g kuřecích jater
- brusinkový kompot
- 4 kuličky jalovce
- 4 kuličky nového koření
- 4 kuličky pepře
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
- 
Kuřecí čtvrtky očistíme, osolíme, opepříme a opečeme na části másla. Maso přeložíme do pekáče. Na pánvi opečeme kostičky slaniny a cibule. 
- 
Opečenou slaninu s cibulí, koření a brusinkový kompot přidáme k masu, podlijeme trochou vody a pečeme pod poklicí. Mezitím si na zbytku másla opečeme játra, osolíme. 
- 
Jakmile je maso měkké přidáme k němu opečená játra a krátce prohřejeme. Vhodnou přílohou jsou šťouchané brambory nebo hranolky. 
Poznámka od kuchařky
Inspirace: starý časopis MANA
            Kuchařka: Bahula
        
 
            