- reklama -
Suroviny
- 1 kuře (nebo králík)
- brambory
- 2 mrkve
- 1 petržel
- 1 paprika
- 2 rajčata
- 2 stroužky česneku
- necelé máslo
- sůl
- pepř
- grilovací koření
Postup přípravy receptu
-
Kuře (králíka) naporcujeme, omyjeme, osušíme, osolíme a posypeme grilovacím kořením.
-
Brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka, mrkev, petržel, papriku a rajčata očistíme a nakrájíme na kostky.
-
Na plech dáme brambory, nachystanou zeleninu, osolíme, opepříme. Přidáme utřený česnek.
Přidáme nachystané maso a na plátky nakrájené máslo (cca 3/4). -
Dáme do trouby a pečeme na 220 stupňů cca hodinku. V půlce maso obrátíme.
Kuchařka: Irule