
- reklama -
Suroviny
    
- 1 cibule
- 1 mrkev
- asi 250 g žampionů
- 4 kuřecí stehna
- 1 stroužek česneku
- 2 lžíce másla
- sůl
- pepř
- 2 lžičky kari
- trocha vývaru
- trocha granulované jíšky nebo domácí
- 2-4 lžíce zakysané smetany (dle chuti)
Postup přípravy receptu
- 
Na pánvi na másle osmahneme drobně pokrájenou cibulku do zlatova, pak přidáme pokrájenou mrkev na kolečka, pokrájené oloupané žampiony. 
- 
Společně osmahneme a přidáme maso. Opečeme ho, přidáme posekaný česnek, sůl, pepř a kari. Zalijeme trochou vývaru. 
- 
Pod pokličkou dusíme doměkka.Tekutinu odpaříme na šťávu, zahustíme troškou jíšky a nakonec vmícháme zakysanou smetanu. Podáváme s rýží. 
            Kuchařka: Fokuska
        
