
- reklama -
Suroviny
            2 porce
							
    
- 2 kuřecí stehna
- 1 střední cibule
- 5 kuliček nového koření
- 5 kuliček celého pepře
- 3 bobkové listy
- větvička rozmarýnu
- sůl
- 1 lžíce hladké mouky
- vývar na podlévání
Postup přípravy receptu
- 
Cibuli nakrájíme na jemno, vložíme do hrnce, přidáme kuřecí stehna, koření a rozmarýn. Podlijeme vývarem a dusíme do měkka. 
- 
Kuřecí stehna vyjmeme z hrnce a v troubě pod grilem necháme zezlátnout. 
- 
Z vývaru odstraníme přebytečný tuk, větvičku rozmarýnu a bobkový list. 
- 
V trošce studeného vývaru rozmícháme mouku a omáčku zahustíme. Necháme povařit. Nakonec částečně rozmixujeme. Necedíme, malé kousky koření necháme v omáčce. Omáčky neděláme velké množství, ztratila by chuť. Je to jen mírně zahuštěná šťáva. Příloha rýže nebo brambory a zelenina. 
Poznámka od kuchařky
            Kuchařka: Kocmax
        
 
            