
- reklama -
Suroviny
4-5 porcí
- celé kuře
- 1 paprika
- 4 malé mrkve
- 1 Moravanka
- žampióny
- sůl
- koření Pečené kuře
- koření Pikantní křidýlka
- koření Kuřecí steak s červeným pepřem
- 1 sklenice vody
- 1 pytlík na pečení
Postup přípravy receptu
-
Papriku omyjeme a nakrájíme na malé kostičky, oloupeme mrkev, kterou pak nakrájíme na kolečka.
-
Vše dáme do pytlíku a ještě moravanku bez vody a žampióny. Kuře si naporcujeme nebo pečeme v celku jak kdo chce.
-
Osolíme a okořeníme, zalijeme sklenicí vody.
-
Pytlík dle návodu co nejvíce utáhneme a vložíme do předehřáté trouby(180°C) a pečeme asi 1,5 hod.
-
Kdo má rád křupavé kuřátko, tak ke konci pečení uděláme do pytlíku díru a pečeme ještě asi 15 – 20 minut dozlatova.
-
Podáváme s vařenými brambory a nebo s dušenou rýží. Dobrou chuť:-)
Poznámka od kuchařky
Máte-li rádi pikantnější kuře přidejte ještě malou feferonku.
Kuchařka: M.Valtrova









