
- reklama -
Suroviny
- vepřová kýta
- sůl
- vejce
- solamyl
- olej
- chilli papričky
- arašídy
- vepřový vývar (B – z bílých kostí)
- sojová omáčka
- cukr
- glutasol
- dezertní víno
Postup přípravy receptu
-
Vepřové maso nakrájíme na kostičky, osolíme a promícháme s vejci a částí máčeného škrobu, necháme odležet.
-
Na pánvi rozehřejeme olej a maso za stálého míchání opečeme.
-
Přidáme chilli papričky, arašídy, zamícháme a zalijeme zálivem z vývaru B, sojové omáčky, cukru, glutasolu, zbylé části škrobu a vína.
-
Zamícháme a krátce podusíme.
-
Podáváme s rýží.
Poznámka od kuchařky
Velmi výborné jídlo. Jestli mohu doporučit, nedávejte víno ani arašídy a místo vepřového masa použijte makrobiotické maso šmakoun…
Kuchařka: hanka.love









