
- reklama -
Suroviny
- cca 40 – 50 g krůtího masa
- hrst mangoldu
- pórek
- sůl
- 1 PL rýže
- 1/2 KL olivového oleje
Postup přípravy receptu
-
Krůtí maso nakrájíme na drobné kousky a dáme vařit.
-
Pórek a mangold nakrájíme na kousky.
-
V kastrůlku rozehřejeme olivový olej s trochou vody, přidáme pórek, necháme cca půl minuty a přidáme mangold. Promícháme, podlijeme vodou podle potřeby a dusíme, než je mangold měkký.
-
Když je krůtí maso měkké, přidáme ho k mangoldu.
-
Rýži uvaříme, přidáme ji k masu a mangoldu. Osolíme, promícháme a podáváme.
Poznámka od kuchařky
Vhodnost dle zavedených surovin.
Je to v podstatě něco na způsob rizota 🙂
Kuchařka: Johanka128