- reklama -
Suroviny
- 4 plátky krůtího masa
- 500 g bílý jogurt
- 1/2 lžičky kajenského pepře
- 1/2 lžičky soli
- 1/2 lžičky kari koření
- 1 lžíce olivového oleje
- hrst medvědího česneku
Postup přípravy receptu
-
Připravíme si marinádu – jogurt smícháme se solí, pepřem a kari kořením. Nakonec přidáme olej a jemně nasekaný medvědí česnek. V marinádě naložíme přes noc krůtí prsa.
-
Poté prudce orestujeme naložené plátky masa na pánvi, aby se maso zatáhlo a takto opečené maso dáme na zapékací talíř.
-
Zbytek marinády natřeme navrch masa a dáme zapéct do trouby na 1/2 až 3/4 hodiny, podle tloušťky masa.
Poznámka od kuchařky
Jako přílohu můžete použít to, co máte rádi, já jsem použila jarní salát.
Kuchařka: hanahcotton