- reklama -
Suroviny
- krůtí prsa
- lžíce olivového oleje
- řapíkatý celer
- 1 plechovka loupaných rajčat
- sůl
- pepř
- brokolice
Postup přípravy receptu
-
Krůtí prsa nakrájíme na plátky, které na okrajích nařízneme, aby se nám maso při prudkém smažení nezkroutilo.
-
Na olivovém oleji krátce restujeme nakrájený řapíkatý celer.
-
Osolené a opepřené plátky prudce osmahneme z obou stran.
-
Přidáme loupaná rajčata a vše dusíme, až je maso měkké.
-
Omáčku přisolíme dle vlastní chuti. Jako přílohu jsem použila uvařenou brokolici.
Poznámka od kuchařky
Omáčku z loupaných rajčat, můžete ve finále rozmixovat tyčovým mixérem.
Kuchařka: hanahcotton