Krůtí medailonky s estragonovou omáčkou

62
- reklama -

Suroviny
3 porce

krůtí maso
vejce
parmezán
slunečnicový olej
smetana ke šlehání
čerstvý estragon jemně nasekaný
hořčice dijonská
citron
česnek

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí medailonky zprudka opečeme a uchováme v teple. Ve smetaně prohřejeme estragon (2-3 lžíce), přidáme prolisovaný česnek, jednu lžičku dijonské hořčice, na závěr přidáme trochu citronové šťávy.

  2. Až zhoustne, podáváme. Pokud bude omáčka moc řídká, přidáme trošku solamylu rozmíchaného v troše vody nebo zbytku smetany.

  3. Uděláme volská oka, ta položíme na maso a zasypeme parmezánem. Přelijeme omáčkou. Příloha – domácí halušky.