Krůtí maso s fazolkami

90
- reklama -

Suroviny
4 porce

800 g krůtího masa
1 cibule
1 lahůdková cibule
3 větší stroužky česneku
1 kysaná smetana 10%
400 g fazolek
2 lžíce kečupu (může být i ostřejší)
1/2 lžičky zázvoru
1 lžička oregána
1 lžíce sójové omáčky
1 vejce
1 vrchovatější lžíce Solamylu
olej
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si do misky marinádu ze smetany, sójové omáčky, solamylu, vajíčka, kečupu a prošleháme.

  2. Krůtí maso si nařežeme na menší kousky, nebo nudličky a dáme do připravené marinády odpočinout na půl hodiny.

  3. Fazolky přeřežeme na půlky, cibuli na proužky a česnek na plátky.

  4. Na pánev si dáme olej, na něm osmahneme cibuli s česnekem, přidáme fazolky které osmažíme

  5. . Na druhou pánev si taky dáme trochu oleje, když ho zahřejeme dáme maso i s marinádou a opečeme, pak přidáme osmažené fazolky, přidáme koření, osolíme a zalijeme 200 ml vody-dusíme společně do měkka.

Poznámka od kuchařky

Taková dost dobrá improvizace, kterou jistě někdo dělá třeba podobně. Maso s fazolkama je známé a dobré, tudíž připomínám receptem. Nám chutnalo a podávala jsem s rýží.