
Suroviny
4 porce
- 800 g krůtího masa
- 1 cibule
- 1 lahůdková cibule
- 3 větší stroužky česneku
- 1 kysaná smetana 10%
- 400 g fazolek
- 2 lžíce kečupu (může být i ostřejší)
- 1/2 lžičky zázvoru
- 1 lžička oregána
- 1 lžíce sójové omáčky
- 1 vejce
- 1 vrchovatější lžíce Solamylu
- olej
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Připravíme si do misky marinádu ze smetany, sójové omáčky, solamylu, vajíčka, kečupu a prošleháme.
-
Krůtí maso si nařežeme na menší kousky, nebo nudličky a dáme do připravené marinády odpočinout na půl hodiny.
-
Fazolky přeřežeme na půlky, cibuli na proužky a česnek na plátky.
-
Na pánev si dáme olej, na něm osmahneme cibuli s česnekem, přidáme fazolky které osmažíme
-
. Na druhou pánev si taky dáme trochu oleje, když ho zahřejeme dáme maso i s marinádou a opečeme, pak přidáme osmažené fazolky, přidáme koření, osolíme a zalijeme 200 ml vody-dusíme společně do měkka.
Poznámka od kuchařky
Taková dost dobrá improvizace, kterou jistě někdo dělá třeba podobně. Maso s fazolkama je známé a dobré, tudíž připomínám receptem. Nám chutnalo a podávala jsem s rýží.