
- reklama -
Suroviny
- 75 dkg krůtích prsou nebo kuřecích prsou
- 1 svazeček petrželové natě
- 50 dg žampionů
- 6 ks rajčat
- 2 stroužky česneku
- 1 větší cibule
- 3 lžíce rostlinného oleje
- sůl
- pepř
- 150 ml drůbeží vývar
Postup přípravy receptu
-
Krůtí prsa nakrájíme na 8 kousků, cibuli a česnek nakrájímé nadrobno, žampiony a rajčata na plátky, lístky petržele nasekáme. Ve velké pánvi rozpálíme olej a medailonky opečeme, osolíme, opepříme a dáme stranou.
-
Ve vypečeném tuku orestujeme cibuli a česnek, přidáme žampiony a petrželku a 3 minuty je opékáme.
-
Přidáme rajčata a vydusíme je.
-
Vrátíme medailonky, přikryjeme poklicí a ještě asi 6 minut dusíme.
Kuchařka: Charlize