Krůtí kousky na rajčatech, olivách a kapii

48
- reklama -

Suroviny
2 porce

krůtí prsa
3 rajčata
sáček oliv
1 velká kapie
2 lžíce sádla
koření podle chuti (gyros, čarodějka, koření na krůtí maso)
sůl
trochu olivového oleje

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí maso nakrájíme na stejné (přibližně) kousky, posypeme kořením, zalijeme olejem a necháme odpočinout. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme a na stejné kousky nakrájíme i kapii.


    Zobrazit celý recept

  2. Na pánvi rozpustíme sádlo, kousky masa orestujeme, přidáme rajčata, olivy a kapii a dusíme 15 minut. Rajčata se rozvaří, není třeba zahušťovat.

Poznámka od kuchařky

Dochucovat se může podle toho na co máme chuť, přidala jsen nakonec šťávu z jedné mandarinky, která se krčila sama v lednici…