
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 400 g krůtí stehno
- 2 hrsti lišek ( popř. hlívy nebo jiných hub)
- 2 PL kaparů
- 2 snítky čerstvého tymiánu
- 1 cibule
- 8 kuliček jalovce
- 1/2 KL drceného kmínu
- 2 PL hladké mouky
- kousek másla
- sůl
- pepř
- olej
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na kostky, cibuli najemno a houby podle velikosti.
-
Kostky masa zaprášíme moukou.
-
Na oleji orestujeme cibuli, necháme trochu zhnědnout jako na guláš, vložíme maso a opečeme dohněda.
-
Přidáme tymián, osolíme, okořeníme, podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme cca 15 minut.
-
Poté přihodíme houby a dusíme ještě 10 minut, pak dáme kapary a máslo.
-
Omáčku provaříme do požadované hustoty.
Poznámka od kuchařky
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Kuchařka: 1974andrea









