
- reklama -
Suroviny
1 porce
- 80 g kukuřičné polenty
- 200 ml vody
- sůl
- pepř
- česnek (dala jsem 2 stroužky)
- 20 g Eidam
Postup přípravy receptu
-
Nejdříve jsem si nasucho opražila polentu, až se rozvoněla, tak jsem ji zalila vodou a vařila (maximálně 3-5 minut, záleží ale na tom, jakou máte polentu).
-
Do směsi jsem protlačila česnek, dala nastrouhaný sýr a dochutila (vznikne opravdu hodně hustá kaše).
-
Směs jsem přendala do pekáčku a rovnoměrně rozetřela na pečící papír.
-
Až směs pořádně vychladla, nakrájela jsem kaši na hranolky a dala do vyhřáté trouby na 200 stupňů. Pekla jsem ji dozlatova 45 minut.
Poznámka od kuchařky
Kuchařka: efiee









