
- reklama -
Suroviny
- 1 balení listového těsta
- 2 lžíce pesta z medvědího česneku
- sůl
- pepř
- 50 g Vysočiny
- 50 g Debrecínky
- tenký plátek eidamu
Postup přípravy receptu
-
Listové těsto na pomoučněném vále vyválíme do obdélníku, které potřeme medvědím pestem, osolíme, opepříme, poklademe plátky salámu a těsto svineme do rolády.
-
Krájíme na tenká kolečka. Krájením se kolečka zdeformují, na plechu vyloženém pečícím papírem je vytvarujeme do tvaru koleček.
-
Eidam nastrouháme nahrubo, smícháme s troškou medvědího pesta, kolečka posypeme sýrem.
-
Troubu zahřejeme na 180 st. a pečeme přibližně 20 minut do zrůžovění koleček.
Kuchařka: ivulinka