
- reklama -
Suroviny
6 porcí
- 250 g krup
- menší dýně hokaido
- velká cibule
- alespoň 5 stroužků česneku
- 4 mrkve
- další zelenina dle chuti (petržel, celer, kukuřice)
- olej
- sůl
- na vylepšení 200 g tvrdého sýru
Postup přípravy receptu
-
Uvařené kroupy smícháme s krátce podušenou mrkví (příp. další připravenou zeleninou) a zesklovatělou cibulkou.
-
Neloupané hokaido nakrájíme na malé kousky, krátce orestujeme na česneku, osolíme, cca 10 minut podusíme a přidáme k základu salátu. Vmícháme případně sterilovanou zeleninu a nahrubo nastrouhaný sýr.
Poznámka od kuchařky
Na fotce použitá zelenina v salátu: hokaido, mrkev, petržel, celer, steril. kukuřice
Kuchařka: StankaO