- reklama -
Suroviny
4 porce
- 4 plátky krkovičky
- 1/2 pórku
- sůl
- pepř
- koření Country nebo jakékoliv oblíbené
- 2 lžíce majonézy
- 2 lžíce kečupu
- 1 lžíce worchesteru
- asi 8 menších žampionů
Postup přípravy receptu
-
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme svým oblíbeným kořením.
-
Pekáček vysypeme pórkem nakrájeným na kolečka. Na pórek položíme připravené plátky masa.
-
Žampiony nakrájíme na plátky a posypeme jimi plátky masa.
-
V misce smícháme majonézu, kečup a worchester a touto směsí polijeme maso i se žamiony.
-
Pekáček vložíme do trouby a pečeme zhruba hodinu při 180 st., dokud maso nebude měkké.
Kuchařka: ivulinka