
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 4 plátky krkovice
- 2 cibule
- 12 plátků anglické slaniny
- 4 plátky uzeného sýra
- sádlo nebo olej
- sůl
- koření podle chuti
- mouka na zahuštění
Postup přípravy receptu
-
Nejdřív si na sádle osmažte na kolečka nakrájené cibule, vyberte je a nechte vychladnout. Naklepané plátky krkovice osolte, opepřete a posypte kořením – měla jsem steakové, dále anglickou, sýr a kopeček osmažené cibule.
-
Plátky přehněte a spíchněte špejlí. Do pánve po cibulce přidejte lžíci sádla a balíčky zprudka opečte, zalijte vodou nebo vývarem a během dušení zahustěte moukou.
Poznámka od kuchařky
Včera večer jsem likvidovala zbytky a tohle byl výsledek.
Všechno jsem z pánve přendala do PH a zapnula časový spínač,takže mě ráno čekala v kuchyni krásná vůně.Jako příloha byly šťouchané brambory s cibulkou. Od manžela to bylo za deset bodů, jako v Prostřeno
Kuchařka: NADEI