Krkovičková kapsa

74
- reklama -

Suroviny
4 porce

4 plátky krkovice
2 cibule
12 plátků anglické slaniny
4 plátky uzeného sýra
sádlo nebo olej
sůl
koření podle chuti
mouka na zahuštění

Postup přípravy receptu

  1. Nejdřív si na sádle osmažte na kolečka nakrájené cibule, vyberte je a nechte vychladnout. Naklepané plátky krkovice osolte, opepřete a posypte kořením – měla jsem steakové, dále anglickou, sýr a kopeček osmažené cibule.

  2. Plátky přehněte a spíchněte špejlí. Do pánve po cibulce přidejte lžíci sádla a balíčky zprudka opečte, zalijte vodou nebo vývarem a během dušení zahustěte moukou.

Poznámka od kuchařky

Včera večer jsem likvidovala zbytky a tohle byl výsledek.

Všechno jsem z pánve přendala do PH a zapnula časový spínač,takže mě ráno čekala v kuchyni krásná vůně.Jako příloha byly šťouchané brambory s cibulkou. Od manžela to bylo za deset bodů, jako v Prostřeno