
- reklama -
Suroviny
- plátky krkovice s kostí
- olivový olej
- tymián
- šalvěj
- koriandr
- sůl
- česnek
- bílé víno
Postup přípravy receptu
-
Maso omyjeme a naklepeme.
-
Trošku osolíme a dáme do misky. Přidáme olivový olej, šalvěj, tymián, koriandr a dáme do lednice na dvě hodiny odležet.
-
Rozpálíme pánvičku s olivovým olejem. Přidáme maso a zprudka z každé strany asi 2 minuty smažíme.
-
Pánvičku s masem a víkem dáme do trouby a podlijeme bílým vínem.
-
Pečeme při 200 stupních asi 25 minut. Oloupaný a na plátky nakrájený česnek přidáme k masu a pečeme ještě 10 minut bez víka.
Poznámka od kuchařky
Maso pečeme i s bylinkami.
Kuchařka: lucie2211