
- reklama -
Suroviny
- 4 plátky krkovice
- 1/2 čerstvého fenyklu
- 1/2 celeru
- 1 střední mrkev
- 4 rajčata
- sůl
- špetka chilli papriček
- 2 lžíce oleje
Postup přípravy receptu
-
Krkovici osolíme a prudce osmahneme na oleji po obou stranách.
-
Rajčata spaříme v horké vodě – poté je dáme do studené vody a oloupeme slupku. Rajčata rozkrojíme a odstraníme jadérka a dužinu nakrájíme.. Ostatní zeleninu také nakrájíme.
-
Osmahnutou krkovici vyjmeme a na výpek dáme orestovat zeleninu.
-
Na zeleninu přidáme krkovici,přidáme špetku chilli papriček, vše podlijeme vodou, přikryjeme poklicí a dusíme až je maso měkké.
-
Jakmile je maso hotové, vyjmeme ho z pánvičky a zeleninu rozmixujeme tyčovým mixérem. Omáčku dosolíme dle vlastní chuti.
Kuchařka: hanahcotton