
- reklama -
Suroviny
- 4 plátky krkovice
- miska hub
- Do misky nastrouhat:
- mrkev
- petržel
- celer
- 1 smetana
- 1 lžíce hladké mouky
- sůl
- pepř
- garam masala
- 1 lžíce sádla
- voda na podlévání
Postup přípravy receptu
-
Krkovici naklepeme, posolíme a okořeníme = pepř + garam masala.
-
Osmahneme prudce na sádle z obou stran a dáme stranou. Na výpeku podusíme houby a zeleninu, podléváme vodou.
-
Maso a výpek s houbami a zeleninou dáme do hlubšího pekáčku a dopečeme v troubě.
-
Až je maso měkké, vytáhneme jej na talířek a omáčku zahustíme smetanou, ve které rozmícháme mouku. Jako přílohu jsem zvolila rýži.
Kuchařka: hanahcotton









