
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 200 ml kokosového mléka
- rýžové nudle
- krevety
- jarní cibulku
- 1 červenou kapii
- 1 lžíci sojové omáčky Tamari
- šťávu z půlky limetky
- 2 stroužky česneku
- 2 lžičky kari
- lžíce kokosového oleje
- hrubozrnná mořská sůl
Postup přípravy receptu
-
V hluboké pánvi rozehřejeme kokosový olej. Přidáme na plátky nakrájený česnek, krevety, nakrájenou jarní cibulku a na nudličky nakrájenou červenou kapii. Vše restujeme cca 10 minut. Po deseti minutách přidáme kokosové mléko, kari a sojovou omáčku.
-
Vmícháme uvařené rýžové nudle, vše pořádně promícháme a necháme ještě chvilku prohřát.
-
Nakonec kari ochutíme solí a před podáváním posypeme nakrájenou jarní cibulkou.
Poznámka od kuchařky
Blog o zdravém vaření jedné potrhlé blogerky 🙂
Kuchařka: Susa