- reklama -
Suroviny
- 2 lžíce másla na jíšku
- 2 lžíce mouky na jíšku
- půl hrnku strouhaného křenu
- hrnek krájené kořenové zeleniny na vývar
- půl hrnku smetany
- nové koření
- bobkový list
- lžíce másla
Postup přípravy receptu
-
V kastrůlku rozpustíme máslo, přidáme mouku a uděláme jíšku.
-
Po vychladnutí přidáme zeleninový vývar a provaříme spolu s novým kořením a bobkovým listem.
-
Ke konci přidáme strouhaný křen a smetanu.
-
Necháme krátce probublat a vypneme. Vložíme máslo na zjemnění. Podáváme se štouchanými brambory a uzeným masem.
Poznámka od kuchařky
Další mé recepty najdete zde:http://vareniapeceni.cz/
Kuchařka: terezicka1