
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 4 ostravské klobásy
- 4 přiměřeně velké bagetky
- 8 PL majonézy
- 4 PL hrubozrné hořčice
- 8 žampionů
- Na marinádu:
- med
- čerstvě strouhaný křen
Postup přípravy receptu
-
Umícháme marinádu z medu a čerstvě strouhaného křenu, potřeme jí klobásy. Žampiony nasekáme na menší kousky a též je potřeme.
-
Bagetky podélně prokrojíme, ale nedořežeme. Majonézu smícháme s hořčicí.
-
Klobásy vložíme na pánev, nebo gril a opékáme, po chvíli k nim vložíme i žampiony. Vše důkladně opečeme.
-
Spodní část bagetky pomažeme hojně majonézovou směsí, na ni položíme klobásu a navršíme žampiony.
Poznámka od kuchařky
Zdroj: Apetit
Kuchařka: Nikina









