
- reklama -
Suroviny
- králičí maso
- cibule
- česnek
- hořčice
- 5-8 zelených paprik
- smažená sušená cibulka
- adžika
- římský kmín
Postup přípravy receptu
-
Kousky částečně vykostěných králičích zadních stehen a hřbetu důkladně okořeníme rozetřeným česnekem, kořením, hořčicí (raději kremžskou), složíme do pekáčku.
-
Zasypeme pokrájenou zelenou paprikou (mně se vloudila i jedna červená kapie) a cibulí (asi dvěma) nakrájenou na čtvrtky. Pekáček přikryjeme a nejméně hodinu, klidně dvě, dusíme v troubě.
-
Přidáme nejméně dvě hrsti smažené sušené cibulky a dalších několik stroužků pokrájeného česneku. Potom již v odkrytém pekáči pečeme do vysmahnutí. Podáváme s bramborovým knedlíkem, mně se nejvíc osvědčily tyto
Poznámka od kuchařky
http://www.toprecepty.cz/recept/16494-vychytane-br…
Hledala jsem podobné, všechny recepty jsou trochu jiné
Kuchařka: hosta