- reklama -
Suroviny
4 porce
- 4 králíčí stehna (po 175 g)
- 2 lžičky hořčice
- sůl
- pepř
- 500 g cibule
- 500 g mrkve
- 4 rajčata
- 2 stroužky česneku
- 2 lžíce oleje
- 250 ml vývaru
- 3 bobkové listy
- 1 lžíce rozmarýnu
Postup přípravy receptu
-
Maso omyjeme, osusime a potreme horcici. Osolime a opeprime.
-
Cibuli oloupeme a nakrajime. Mrkev a rajcata nakrajime na kosticky.
-
Troubu predehrejeme na 180°C.
-
Olej zahrejeme na panvi, maso ze vsech stran opeceme a dame do pekace.
-
Ve vypeku podusime zeleninu, poradne osolime, opeprime a pridame ke stehynkum. Pridame vyvar, bobkovy list a rozmaryn.
-
Vse pod poklici peceme 45 minut, nasledne jeste dochutime a podavame s opecenymi brambory.
Kuchařka: migelina