- reklama -
Suroviny
5 porcí
- 1 králík
- 3 stroužky rozmačkaného česneku
- 1/2 sklenice ostrého kečupu
- sůl,
- 1 lžíce sojové omáčky
- 1 lžíce worcestrové omáčky
- 4 cibule
- 1/2 lžičky chilli
- 1/4 lžíce pepře
- 2 skleničky Moravanky i s nálevem
- 3 sterilované okurky
- kmín dle potřeby
Postup přípravy receptu
-
Rozporcovaného králíka dobře omyjeme, z obou stran řádně osolíme a okmínujeme.
-
Přippravené suroviny dobře promícháme a vzniklou směs drobet nalijeme na dno pekáče, poklademe maso a zbytkem směsi dobře zalijeme králíčí maso. Přikryjeme druhým pekáčem.
-
Necháme marinovat do druhého dne.
-
Druhý den trochu podlijeme a upečeme. Podáváme s bramborem, nebo s hranolkami.
Kuchař: sedlakantonin