
- reklama -
Suroviny
1 porce
- 2 PL uvařeného králičího masa (z nožky, hřbetu, žeber)
- 1 malá červená řepa
- 2 PL tarhoni
- 0,5 cm pórku
- 1 KL olivového oleje
- špetka solčanky
Postup přípravy receptu
-
Pokud nemáme uvařené králičí maso, uvaříme ho zvlášť. Poté ho obereme z kostí a nakrájíme na kousky.
-
Pórek nakrájíme nadrobno. Červenou řepu předem uvaříme doměkka. Oloupeme a nakrájíme na kousky.
-
V kastrůlku rozehřejeme olivový olej a na mírném stupni jemně orestujeme pórek. Přidáme tarhoňu a chvilku ji opékáme (1-2 minuty), neustále mícháme. Podlijeme trochou vody a dusíme, než je tarhoňa hotová.
-
Přidáme králičí maso, červenou řepu a špetku solčanky. Promícháme a necháme společně prohřát.
Poznámka od kuchařky
Vhodnost dle zavedených surovin.
Kuchařka: Johanka128









