
- reklama -
Suroviny
- 2-3 králičí hřbety nebo žebra
- 1 červená cibule
- 1 PL olivového oleje
- 1/2 hrnku tarhoni
- 4-5 uvařených červených řep
- tymián
- solčanka
Postup přípravy receptu
-
Králičí maso uvaříme doměkka. Obereme z kostí a nakrájíme na kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno. Červenou řepu nakrájíme na kousky.
-
V kastrolu rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm cibuli. Přisypeme tymián, tarhoňu a necháme opékat, než tarhoňa začne lehce hnědnout, stále mícháme. Podlijeme vodou a dusíme, než je tarhoňa měkká.
-
Přidáme nakrájené králičí maso a řepu a ochutíme solčankou. Promícháme a necháme spolu všechno pár minut provařit.
-
Podáváme se sterilovanými okurkami.
Kuchařka: Johanka128









