
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 8 válečků králičí svíčkové
- 4 snítky tymiánu
- mořská sůl
- olivový olej
- čerstvě mletý pepř
Postup přípravy receptu
-
Velmi jemné a malé válečky králičí svíčkové opatrně rozprostřeme na talíř.
-
Vše osolíme mořskou solí, opepříme čerstvě mletým pepřem a posypeme ze snitků odrhnutým tymiánem. Vše lehce pokapeme olivovým olejem a necháme cca ½ hodiny při pokojové teplotě uležet.
-
Rozpálíme nepřilnavou pánev a vložíme kousky králičí svíčkové, kterou velmi zprudka opečeme z obou stran do zlatavé barvy. Z každé strany cca 2 minuty.
-
Necháme poté chvilku odpočinout a podáváme s čerstvou zeleninou a pečivem jako delikatesní předkrm.
Kuchař: Colombo65