
- reklama -
Suroviny
- hřbet z jednoho králíka
- 6-8 malých brambor
- 1 mrkev
- hrst hrášku
- sůl
- 1-2 vejce
- olej na vymazání zapékací mísy
Postup přípravy receptu
-
Králičí hřbet omyjeme a v osolené vodě uvaříme doměkka. Brambory nastrouháme najemno, mrkev nakrájíme na kousky.
-
Uvařené králičí maso obereme a nakrájíme na kousky. V míse smícháme maso s nastrouhanými bramborami, mrkví, hráškem, vejci a solí.
-
Zapékací mísu vymažeme olejem a vlijeme do ní směs.
-
Dáme zapéct do trouby na cca 180 stupňů. Necháme zapékat asi 30 minut, je třeba se řídit zkušeností se svou troubou.
-
Podáváme samostatně nebo se zeleninovým salátem.
Kuchařka: Johanka128