- reklama -
Suroviny
- – 2x plechovka červených fazolí
- – 1x plechovka kukuřice
- – 1x větší červená paprika
- – 1x cibule
- – 6-10x polévková lžíce kečupu
- – 2x polévková lžíce oleje
- – oregano
- – bazalka
- – sůl
- – pepř
Postup přípravy receptu
-
V hlubší pánvičce si na oleji lehce osmahneme nadrobno pokrájenou cibulku, k cibulce přidáme na menší kousky pokrájenou papriku a chvilku restujeme, můžeme posypat třemi špetkami oregana a dvěma špetkami bazalky.
-
Kukuřici si scedíme a nasypeme na pánvičku k cibuli a paprice. Poté vlijeme i s nálevem obě plechovky fazolí a přidáme kečup. Necháme na sporáku probublávat, dokud není paprika měkká nebo lehce křupavá, jak kdo má rád.
-
Fazolky by měli být spíše sladké, přidávám pouze špetku soli a pepře. Podáváme s čerstvým pečivem.
Kuchař: Amy.Stoker7