Kovbojské fazole – vegan

87
- reklama -

Suroviny

– 2x plechovka červených fazolí
– 1x plechovka kukuřice
– 1x větší červená paprika
– 1x cibule
– 6-10x polévková lžíce kečupu
– 2x polévková lžíce oleje
– oregano
– bazalka
– sůl
– pepř

Postup přípravy receptu

  1. V hlubší pánvičce si na oleji lehce osmahneme nadrobno pokrájenou cibulku, k cibulce přidáme na menší kousky pokrájenou papriku a chvilku restujeme, můžeme posypat třemi špetkami oregana a dvěma špetkami bazalky.


    Zobrazit celý recept

  2. Kukuřici si scedíme a nasypeme na pánvičku k cibuli a paprice. Poté vlijeme i s nálevem obě plechovky fazolí a přidáme kečup. Necháme na sporáku probublávat, dokud není paprika měkká nebo lehce křupavá, jak kdo má rád.

  3. Fazolky by měli být spíše sladké, přidávám pouze špetku soli a pepře. Podáváme s čerstvým pečivem.