Koule na zelí v pomalém hrnci

83
- reklama -

Suroviny
4 porce

500 g mletého masa
1 sáček kysaného zelí
1 hrnek rýže
1 cibule
1 vejce
koření Domácí sekaná
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso smícháme s hrnkem propláchnuté nevařené rýže, nadrobno nakrájenou cibulí, kořením, vajíčkem, osolíme, opepříme.


    Zobrazit celý recept

  2. Všechno dobře propracujeme a uděláme koule velikosti větší než pingponkový míček.

  3. Zelí si trochu poupravíme přidáním cukru a kmínu a polovinu sáčku dáme na dno PH, poklademe koulemi z mletého masa a na ně dáme druhou polovinu zelí.

  4. Pomalíme 3 a půl hodiny.

Poznámka od kuchařky

Recept jsem dostala emailem, trochu upravila…moc nám to chutnalo. Akorát fotky se mi nepovedly, za to se omlouvám.