
- reklama -
Suroviny
- 4 vepřové kotlety
- 1 balíček tvarůžků (použila jsem romadůr)
- 1 cibule
- pepř
- sůl
- olej na pánev
Postup přípravy receptu
-
Nejlépe je použít kotlety, já je však neměla a proto jsem postupovala jinak. Nakrojíme si do kotletky kapsu, mírně ji naklepeme, osolíme, opepříme. Do kapsy vložíme kroužky cibule a tvarůžek.
-
Sepneme párátky a prudce opečeme na oleji. Pak dáme maso do pekáčku, zalijeme zbytkem výpečku z pánve, malinko podlijeme a pečeme dorůžova.
-
Já jsem to dělala z krčku, takže jsem maso víc naklepala a syrečky jsem dala na polovinu masa a sepnula párátky. Bylo to vynikající.
Poznámka od kuchařky
Maso příliš nesolte, syrečky jsou slané dost. Pokud se troška syrečků dostane do šťávy, není to na škodu.
Zdroj-Doporučené recepty-Milada Novotná
Kuchařka: JanaDorazinova