
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 2 kotlety bez kosti
- krémové žampiony
- cibule
- plátkový sýr
- hladká mouka na obalení
- sůl
- pepř
- sádlo
- koření na krkovičku
Postup přípravy receptu
-
Maso naklepeme, osolíme, opepříme z mlýnku barevným pepřem, příp. okořeníme oblíbeným kořením.
-
Nakrájíme cibuli najemno – ostrý nůž podmínkou!
-
V kastrolu rozpustíme sádlo, přidáme cibuli a žampiony na plátky.
-
Přihodíme maso lehce obalené v mouce a restujeme do změknutí.
-
Po otočení masa na něj nahrneme houby a přiklopíme plátkem sýra.
-
Po několika sekundách stáhneme z ohně, přesuneme na talíř, přidáme vařené brambory a kontinuálně přesouváme do žaludku.
Kuchař: bobzbrd