
- reklama -
Suroviny
- 4 kotlety
- 12 menších cibulek
- 12 stroužků česneku
- sůl
- pepř
- petrželka
- pažitka
- tuk na smažení
Postup přípravy receptu
-
Cibulku a česnek oloupeme. Cibulky spaříme vřelou vodou a necháme je v ní 5 minut. Potom je opláchneme studenou vodou a otřeme.
-
Kotlety naklepeme, u kostí nařízneme. Kosti ponoříme do horké polévky nebo vody tak, že je držíme za druhou stranu porce asi na jednu minutu. Potom osolíme a opepříme.
-
Osmažíme v horkém tuku cibulku a česnek.
-
Vyjmeme, necháme rozpálit tuk a osmažíme na něm kotlety.
Poznámka od kuchařky
Podáváme s bramborovou kaší a osmaženými cibulkami a česnekem. Posypeme zelenou petrželkou a pažitkou.
Kuchař: toprecepty.cz