
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 4 silnější kotlety
- 15 dkg choriza krájeného
- 15 dkg eidamu
- 20 dkg anglické slaniny
- 3 větší cibule
- 1 kostka masoxu
- koření Gyros
- plnotučná hořčice
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Do kotlet uděláme kapsu a lehce naklepeme. Vnitřek vymažeme hořčicí, osolíme a naplníme chorizem a sýrem. Posypeme kořením a každou kotletu obalíme anglickou slaninou.
-
Cibuli nakrájíme nahrubo a dáme do zapékací mísy. Na cibuli poklademe kotlety, přidáme masox, podlejeme mírně vodou a pečeme do měkka. Jako přílohu jsem zvolila bramborovou kaši.
Poznámka od kuchařky
Fotky nejsou moc kvalitní.Jídlo je připravené na našem rozestavěném domečku,tak ani úprava nic moc,ale na chuti to nic neubralo.
Kuchařka: drahulin