- reklama -
Suroviny
3 porce
- 3 plátky vepřové kotlety či krkovičky
- 2 plné lžičky Pesto Genovese
- 2 plné lžičky hrubozrnné hořčice
- 1 plná lžíce Majolky®
- sůl
- 1 mladá cuketa
Postup přípravy receptu
-
Maso naklepeme, nakrojíme, osušíme a potřeme z obou stran směsí z pesta, hořčice a majolky.
-
Necháme v lednici cca 30 min. odležet, poté dáme na rozehřátou pánev (majolka obsahuje olej, není tedy třeba dávat další), zprudla opečeme, podlijeme trochu horkou vodou a dusíme doměkka.
-
Když je skoro vše vypečeno a odpařeno, přidáme na nudličky cukety, restujeme další 3-4 min., aby byla stále křupavá.
-
Podle chuti dosolíme.
Poznámka od kuchařky
Po včerejším receptu mi v lahvičce s pestem zbyly právě ty dvě lžičky, zbývající kotlety taky čekaly na zpracování…tak jsem smíchala tentokrát jinak a bylo to zase jiné…a zase dobré.
Kuchařka: isindy