
- reklama -
Suroviny
4 porce
- Maso:
- 4 vykostěné vepřové kotlety
- 3 střední cibule
- pepř
- sůl
- Marináda:
- 2 polévkové lžíce bílého jogurtu
- 1 lžička olivového oleje (extra virgine)
- 2 polévkové lžíce zakysané smetany
- 1 polévková lžíce plnotučné hořčice
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Maso osolíme, opepříme, naklepeme kladívkem na maso, ale jen lechce.
-
Cibuli nakrájíme na půlkolečka a vyskládáme ji na dno pekáčku.
-
Marináda:
suroviny smícháme dohromady a v kaši obalujeme kotlety, které dáme do pekáče. -
Do pekáče nalijeme celou smetanu 250 ml a pečeme v předehřáté troubě na 180°C cca 1 hod. Podáváme s pečeným bramborem:-).
Kuchař: ralbyk